Magazines › Trails

TRAILS

Magazines

Het TRAILS magazine wordt in een oplage van 3500 exemplaren gratis verspreid onder deelnemers van TRAILS en andere geïnteresseerden.

Klik op de foto om het magazine te openen.

 

Juli 2018

Voor dit magazine zijn diverse onderzoekers en medewerkers van TRAILS geïnterviewd. Nieuw onderzoek bij TRAILS wordt toegelicht. Er zijn subsidies voor onderzoek op het gebied van werk en voor het uitvoeren van huisbezoeken bij TRAILS Next. Het nieuwe gezicht van TRAILS is voormalig topwielrenner Stefan Poutsma. Stefan vertelt over zijn ervaringen op wieler- en coaching gebied.

December 2015

Nummer zes. Een nieuw magazine, een nieuwe huisstijl. En het nieuwe 'gezicht' van TRAILS in The Spotlight, de judoka Kim Polling! Een fotoshoot met deelnemers. Verscheidene artikelen en interviews. Ook wordt er aandacht besteed aan resultaten van TRAILS onderzoek in proefschriften.

 

Juni 2014

Het vijfde magazine is uit. Geschreven voor én door TRAILS-deelnemers. De hoofdonderzoeker vertelt o.a. over de toekomst van TRAILS en wat er zoal met de gegevens van TRAILS gebeurt. Verschillende deelnemers geven een kijkje in hun leven, zoals zangeres José en haar passie voor muziek, Gerard met zijn stageonderzoek in Ecuador. Duikinstructeur Michel vertelt over zijn reiservaringen. De prijswinnaars van de loterij staan 'in the picture'.

Juni 2012 

Het vierde magazine met artikelen over o.a. eetstoornissen, over het bewaken van kwaliteit van onderzoek en resultaten in proefschriften. Verder bijdragen van TRAILS deelnemers Lisanne, Vanessa, Gemma en Rodney. En een speciaal katern volledig gewijd aan de nieuwe communicatiecampagne 'The Making of Me'. In de spotlight staat dit keer singer-songwriter Tim Knol. Lees over zijn dromen, leven en toekomstverwachting.

December 2010

Het derde magazine is verschenen. Ook dit jaar staat het magazine vol interessante informatie over de laatste metingen van het onderzoek. Verder is er aandacht voor leuke resultaten op het gebied van sport, daten, gedrag en stress. Deelnemers Milan, Wilmer en Udo geven de lezer een kijkje in hun leven.

December 2008

Magazine nummer twee is verschenen. Ook deze keer met allerlei weetjes over bijvoorbeeld pesten en alcoholgebruik bij jongeren, maar ook leuke interviews met onder andere professor Oldehinkel.

Maart 2008

Het eerste TRAILS magazine. Naast een leuke weergave van de TRAILS publieksdag staat het magazine ook boordevol wetenschappelijke informatie.